Działania w ciągu dnia na rynku kontraktów terminowych DAX30
Witam państwu!
Nazywam się Lazaro Castro, jestem hiszpanem z kubańskiego pochodzenia. Interesuję się inwestowaniem giełdowym tylko na kontraktów terminowych na niemieckim indeksie DAX30 oraz EUROSTOCK 50. Mam własnego systema transakcyjnego i strategią inwestycji zbudowany we własnymi wskażnikami na platformie Visual Chart 5.0.
Chciałbym skontaktować się z inwestorami którzy grają również na tych w ciągu dnia (traders dayli) aby wymienić opinie o analizie technicznej i pracowanie na rynkach.
Aby nie zapominać języka polskiego, który mnie łączy z Polską od czasu kiedy studiowałem w Gdańsku w latach 80, otworzyłem stronę internetową, gdzie piszę codziennych działalnośći na giełdzie i komentarz w sprawie kompleksowej strategii na dzień przeważnie indeksu DAX30 rynku kontraktów terminowych, a także w Eurostock 50.
Zapraszam do zwiedzania strona
http://www.daxdom.com. Tam można się rejestrować jako nowego użytkownika i zejść do równych sekcji tylko dla użytkowników uwierzytelnionych a także skontaktować się ze mną przez własnego czatu który otwieram codziennie w czasie działania w ciągu dnia aby podawać sygnały do wystawienia zlecenia sprzedaż lub kupna.
Zaprazsam do zobaczenia Działania w ciągu dnia na rynku kontraktów terminowych na niemieckim indeksie DAX30 oraz EUROSTOCK 50