|
|
|
|
|
Zobacz wÄ…tki bez odpowiedzi | Zobacz aktywne wÄ…tki
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 3 ] |
|
Gruzja vs Rosja, a rynki ?
|
|
| Autor |
Wiadomość |
|
M.D
Konsul
|
 Gruzja vs Rosja, a rynki ?
Jaki wpływ może mieć ten konflikt na rynki światowe ?? Ja myślę, że może mieć całkiem niezły wpływ, jeżeli dojdzie do zniszczenia rurociągów, a już były takie próby.
_________________ "Reprezentant Analizy Technicznej zna Każdą cenę, ale nie zna żadnej Wartości"
O sobie: Jestem lepszym trenerem niż zawodnikiem.
Mój portfel:TUP(17),Getin(13.29),GTC(44,5) - to jest przestroga dla wszystkich lubiących strategię kup i trzymaj
|
| 2008-08-09, 20:06 |
|
 |
|
emu
Konsul
Dołączył: 2007-01-02, 22:01 Posty: 2391 Lokalizacja: 296 km. od WGPW
|
 Re: Gruzja vs Rosja, a rynki ?
Na razie docierają sprzeczne informacje. Po zachowniu rynków europejskich w piątek jakoś nie było widać zwiękzonych obaw. Rynki amerykańskie nie przejęły się wcale a kurs ropy pikował w dół. Na światowych rynkach rządzą spekulanci i na razie zignorowałi temat. Jeli konflikt się przeciągnie to nie jet wykluczone że zostanie użyty w odpowiednim czasie przez odpowiednie środowisko. Czytaj zmiana trendów np. na rynku surowców. Na giełdzie rosyjskiej konflikt wywołał spore zamieszanie i znaczny spadek indeksów ale poza Moskwą jak pisałem wcześniej nikt się tym specjalnie nie przejął.
_________________ Martw się wtedy. kiedy jest dobrze, bo jak jest źle, to jest za późno
|
| 2008-08-10, 09:15 |
|
 |
|
M.D
Konsul
|
 Re: Gruzja vs Rosja, a rynki ?
zobaczymy jak siÄ™ sytuacja rozwinie
_________________ "Reprezentant Analizy Technicznej zna Każdą cenę, ale nie zna żadnej Wartości"
O sobie: Jestem lepszym trenerem niż zawodnikiem.
Mój portfel:TUP(17),Getin(13.29),GTC(44,5) - to jest przestroga dla wszystkich lubiących strategię kup i trzymaj
|
| 2008-08-10, 10:12 |
|
 |
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 3 ] |
|
Kto przeglÄ…da forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 1 gość |